Få gratis ejuice på internet

Till min stora glädje upptäckte jag idag en hemsida som heter GratisEjuice som delar ut gratis ejuice till alla som anmäler sig på deras sida. Jag tänkte naturligtvis först att detta måste vara en skam för vem skulle kunna dela gratis e juice bara så där.

Var inne och tittade lite på hemsidan och det verkar ju vara som så att du får ejuice gratis men får betala för frakten som det kostar att skicka ejuicen. Att skicka en ejuice ligger på 59 kr så det blir ju näst intill gratis att få hem den.

Kostnadsfria varor och då framförallt ejuicer är ju inte ofta man stöter på, så jag var tvungen att testa om jag fick e-juice gratis eller. Det som också är värt att nämna är att alla ejuice på sidan är utan nikotin och kallas för short fills.

Vet inte varför de har valt att satsa på ejuicer utan nikotin istället för med nikotin. Vet inte om det kan vara så att det har att göra med att de idag är massa olika lagar med TPD som alla ecigg företag måste följa.

Gratis ejuice men betala för frakten

Som jag tidigare skrev så är själva ejuicen gratis men du behöver endast betala för frakten och så kallad expeditionsavgift. Verkar vara ett smart koncept måste jag säga. Tror att de får massor av e-cigarett kunder med denna smart kampanj.

Så efter att testat detta så kan jag bara ge dem många stora plus för en grym tjänst som gör att vi som håller på med vaping inte behöver betala massa för ejuice.

Har även hittat en hemsida som ger bort gratis ecigg, men den sidan berättar jag om i mitt nästa inlägg.