Grossist för ecigg och vaping produkter.

ecigg-grossist

En grossist för ecigg och vaping produkter är en parti handel som du som företagare kan köpa större partier ifrån. Naturligtvis är dessa priser per vara mycket lägre än de som privatpersoner annars måste betala för samma vara.

Ett bra sådant exempel på en bra grossist är Ecigg Grossist som helt har specialiserat sig på grossist verksamhet med e cigaretter. Hos denna grossist kan du hitta massa ecigg och ejuice.

Det är också en Svenska aktör som varit med ett tag på marknaden. Som företagare betalar du inte moms på de köp du gör, och du har möjlighet att betala mot faktura på 30 dagar hos ecigg grossist.

ecigg-grossist

Vad du ska tänka på när du köper från en grossist:

När du handlar av en grossist är det viktigt att du tänker på vilka frakt kostnader du kommer att få betala. Även vilka skatteregler som gäller när du handlar från just denna grossist.

Regler och lagar kan variera jätte mycket från land till land, och det kan komma att kosta mycket i efterhand om du inte har gjort helt rätt från början.

Även leverans tid från grossisten kan ha helt avgörande betydelse då dina kunder annars kan bli lidande på grund av detta. En del grossister har alternativ på frakt metoder och det kan ibland löna sig att betala lite mer för att få dina ecigg varor lite snabbare.