Kan man göra en egen ejuice?

Att skapa en egen ejuice är inget svårt – om man vet hur vad man ska ha i den och hur man blandar det. Naturligtvis behöver du också veta vart man får tag på de smaker och grund element för att kunna skapa en ejuice.

Okey, till en början måste vi reda ut begreppen och vad en ejuice faktiskt består av. till att börja med så är ejuice den vätska som du häller ner i tanken på den vape. Denna vätska kallas alltså för ejuice, och kan innehålla nikotin.

Denna vätska som av en del kallas för e-vätska består främst av helt ofarliga ämnen som finns i många andra varor i vardags livet. Aromer och essenser är de som ger din ejuice en smak och lukt.

Sedan använder du också massa basvätska som PG och VG. Hur mycket du ska ha av varje är nämligen den svåra delen av att skapa en ejuice. Det handlar helt enkelt om att hitta rätt mängd av varje komponent..

Vart du hittar de varor du behöver för att skapa en ejuice?

Den typ av varor du vill ha för att kunna skapa din egna ejuice kllas i vaping världen för DIY, det står helt enkelt för DO IT YOURSELF eller “gör det själv” på Svenska.

Jag har hittat några olika butiker som säljer aromer och essenser på nätet och i fysiska butiker. Klicka här för att köpa billiga ejuice aromer på en Svensk DIY hemsida.

din-egna-ejuice

När du köpt alla de aromer du behöver för att skapa din egen ejuice kan du köpa massa PG och VG och nkotin som du också behöver.