Vad är Nicshot för något?

Nicshot

Nu när det nya direktivet om tobaksvaror och ecigg med tillbehör har kommit, har det kommit allvarliga krav på de som tillverkar nikotininnehållande e-vätskor.

Dock så omfattas inte 0mg ejuicer ännu av dessa nya lagar, vilket har gjort att tillverkarna av ejuicer har kommit på smarta metoder för att ta sig runt dessa regler.

Istället för att som tidigare sälja ejuicer med nikotin i sig från start, har man idag valt att separera ejuice vätska och nikotin i var sin förpackning som köparen sedan får blanda ihop själv.

Tack vore detta kan man kringgå det nya TPD lagarna och försäljningen kan fortsätta som vanligt.

Denna typ av Ejuice som du själv måste fylla på med nikotin kalla för “Short Fill”. Det betyder att man har lämnat kvar lite plats i ejuice flaskan för nikotin som kunden själv häller i och skakar om sedan.

Vad är en Nicshot?

Nicshots är små flaskor med nikotin på 10 ml per flaska. Dessa fläskor är inte avsedda för att rökas i en vape eller ecigg helt för sig själva.

Som jag skrev ovan så ska en nicshot blandas med den större ejuice flaskan som har ledig plats i sig för att fyllas på med en 10 ml nicshot.

Denna flaska kringgår det regler som utfärdats i och med TPD reglerna tack vore att man inte har smaksatt nicshotten. Hade den varit en nicshot med smak hade den helt plötsligt varit en ejuice.

Varför du ska använda dig av en nicshot?

Den enkla förklaringen är att det blir mycket billigare för dig att köpa denna då du inte behöver köpa massa småflaskor på 10 ml styck som annars är lagliga att sälja med nikotin.

Med en shortfill och en nicshot så kommer du undan billigare och du har betydligt fler smaker att välja på. Men vill du ha det enkelt för dig och inte bryr dig om att det kostar mer att köpa massa små flaskor hela tiden så är en 10 ml färdig ejuice med nikotin rätt för dig.

Vart du kan du köpa nicshot?

Nicshot kan du hitta på de flesta välsorterade vaping och eciggs buitiker både i Sverige och utomlands. Dock så kan priset variera ganska mycket både online och i fysiska butiker i din stad.

Nicshots på vapenation är bland de billigaste som finns på den svenska marknaden, de skickar också dina varor snabbt. Behöver du också köpa ejuice finns även detta hos dem.